Vakfıkebir’e tarihinin en büyük hizmetlerini yaptık

28 Kasım 2017 Salı

İlçemize tarihinin en büyük hizmetlerini kazandırdık.

Vakfıkebir'e hizmet için çalışmaya devam edeceğiz.

1-250 kilometre beton yol yaptık.

2- 49 bin m³ asfalt yol yaptık.

3-47 bin m³ sanat yapısı (taş duvar) inşa ettik.

4- Fol Deresi Rehabilitasyon ve Islahı Projesi ile ilçemize muhteşem bir sosyal alan kazandırdık.

5- Bölgenin en modern plajlarından birisini yapmak için ihale gerçekleştirdik, yer teslimini yaptık. 2018 Yaz sezonunda hizmetinizde olacak.

6- Dolgu İmar Planı Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinden onaylanarak bakanlığımıza sunulan sahilimizle Karadeniz Bölgesinin en güzel sahili olmaya adayız.

7- Kanuni Sokak'ta örnek bir proje gerçekleştirdik

8- Yeni Cami Projemizle birlikte halkımızın beklentilerine cevap verdik

9- Şadırvan Projemizle tarihi şadırvanımız ve çevresi muhteşem bir görünüm kazandı.

10- Belediyemiz araç parkını 18 yeni araç ve iş makinesi ile güçlendirdik

11- Çocuklarımız oynasınlar diye ilçemizin dört bir tarafını çocuk oyun parkları ile donattık.

12- Uzun zamandır kullanılmayan Vakfıkebir Otelimizi Ramada Otel olarak yeniden turizme kazandırıyoruz

13- Yayla yollarımızda yoğun bir bakım onarım çalışması başlatarak abi konumunda olan Vakfıkebir İlçemize yakışır şekilde üzerimize düşen görevleri yaparak tüm yöre halkımıza hizmet ediyoruz.

14- Eğitime her alanda büyük destek verdik, vermeye devam ediyoruz.

15- 3 yılda 60'dan fazla kültürel faaliyet gerçekleştirerek bu alanda da rekor kırdık.

16- Çok sayıda mahalle ve sokağımızda parke çalışmaları gerçekleştirdik.

17- Camilerimizi ve okullarımızı düzenli olarak temizledik.

18- Belediye olarak 31.12.2016 tarihi itibariyle 60 milyon TL'lik yatırım yaparak ilçemize hizmette altın çağını yaşattık.

19- Yer tahsisini yaptığımız kapalı yüzme havuzu için Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'dan söz aldık.

20- Eski sahil yolumuzu bölünmüş yol olarak kaldırımları ile birlikte yeniden düzenledik. Bu bölgedeki elektrik tellerini yeraltına aldık

21- Belediyemiz tarafından yeri tahsil edilen ve tadilatı yaptırılan Sosyal Hizmet Merkezimiz tüm yöreye hizmet veriyor

22- Belediyemiz tarafından yeri tahsil edilen ve tadilatı yaptırılan İş-Kur Vakfıkebir Hizmet Merkezi hizmete girdi.

23- Trabzon’da sadece Ortahisar Belediyesi tarafından kullanılan WEB tabanlı kent bilgi sistemi kurulum prolesi için son hazırlıkları gerçekleştiriyoruz.

24-İlçemizde önemli bir sorun haline gelen 112 Acil Servis İstasyonu Belediye Başkanımızın yoğun gayretleriyle hizmete giriyor. Belediyemiz tarafından helikopter pisti ve çatısı yaptırılan 112 Acil Servis İstasyonu Doğu Karadeniz Bölgesinde helikopter pisti olan ilk istasyonu olacak.

25-Organize Sanayi Bölgemizde sona geliniyor. Kısa bir zaman içerisinde bacalar tütmeye başlayacak.

26- İlçemize Fen Lisesi kazandırdık.

27- Kemaliye İlkokulumuza yeni bir bina kazandırdık. Okulumuz Kemaliye Adnan Demirtürk İlköğretim Okulu olarak yeni binasında eğitim-öğretime devam etmektedir.

28- Vakfıkebir Devlet Hastanemiz yeni yapılan modern binası ile tüm bölgeye sağlık hizmeti vermektedir.

29- Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz binası ve çevre düzenlemesi ile göz kamaştırıyor.

30- Vakfıkebir Fen Lisemize yeni bir salon kazandırdık.

31- 500 kişilik Adnan Demirtürk Öğrenci yurdumuzla ilçemizdeki büyük bir eksikliği giderdik.

32- Vakfıkebir'imize TOKİ aracılığıyla 184 adet yeni konut kazandırdık.

33- Vakfıkebir İlçe Tarım Müdürlüğümüz yeni binasında sizlere hizmet veriyor.

34- Fol Deremizin Islah Projesinin ihalesi yapılarak, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Orman ve Su işleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ın katılımlarıyla temel atma törenini gerçekleştirdik.

35-İlçemiz artık MOBESE sistemi ile korunuyor.

36-İçerisinde çevik kuvvetin de yer alacağı emniyet müdürlüğü binamız için son hazırlıklar yapılıyor.