Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu dualar yapıldı

16 Şubat 2018 Cuma

Vakfıkebir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, ebediyete intikal edenler ve tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim ziyafeti ve dua programı düzenlendi.

Vakfıkebir Belediyesi ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile bu sabah namazı vaktinde Merkez Yeni Camii'nde düzenlenen programda, namazdan önce din görevlilerince Kur'an-ı Kerim okundu. İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal’ın kıldırdığı sabah namazı ve yapılan tesbihâtın ardından ebediyete intikal edenler ve tüm şehitlerimiz için eller semâya açıldı.

İlçe Vaizi Osman Öztürk’ün, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Afrin/sınır ötesi harekâtının zaferle sonuçlanması ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithafen yaptığı duâya camiyi dolduran cemaat âmin nidâlarıyla eşlik ettiler.

Programa Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, Emniyet Müdürü Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, B elediye Başkan Yardımcımız Ahmet Salih Birincioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu, okul müdürleri ile vatandaşlar katıldı.