Mardin’den gelen misafirlerimizi ağırladı

05 Nisan 2018 Perşembe

Mardin'den gelen misafirlerimizi ağırladık.

Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği Başkanı Murat Çavga, Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği Yön. Krl. Üyesi Alaattin Şahin, Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Kurucu, Onursal Başkanı Mehmet Şerif Öter, Toplumsal Dayanışma Federasyonu ve Mardin Trabzonspor Taraftarlar Dernek Başkanı M. İbrahim Aydın, Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kızıltepe Briketçiler Dernek Başkanı Menduh Kavan, Mardin ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Eğitim Vakfı Kızıltepe Şube Başkanı Nihat Ercan, Belediye Başkamız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ettiler. Mardinli misafirlerimiz Başkanımıza forma, Başkanımız da misafirlerimize ‘Osmanlı Belgelerinde Vakfıkebir’, ‘Hicranlı Yıllarında Büyükliman’, isimli kitaplarımızı ve çeşitli hediyeler verdi.