İlçemize muhteşem otel

24 Kasım 2017 Cuma

Vakfıkebir Oteli, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’nın yoğun gayretleriyle yeniden bölge turizme kazandırılıyor.

Tadilatı yaptırılan Vakfıkebir Oteli en son teknolojik imkanlar kullanılarak bölgenin en modern otellerinden birisi olarak inşa ediliyor. Otelin 30 Mart 2018 tarihinde tamamlanarak açılışının yapılması planlanıyor.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta, oteli yapan İnostra İnşaat Ltd. Şti. Genel Müdürü Oğuzhan Erkan, Mimar-Tasarımcı Aykut Aydın ve Mimar-Mühendis Ozan Sefa ile birlikte otel inşaatında incelemelerde bulunarak yapılan örnek odaları ziyaret etti.

Belediyemiz tarafından kiraya verilen Vakfıkebir Oteli tamamlandığında hem bölge turizmine hizmet verecek hem de Vakfıkebir’in sosyal yaşamına katkıda bulunacak.7 katlı ve 69 yatak kapasiteli otel binası dış görünüm ve iç donamım olarak göz kamaştırıyor. İlçede uzun yıllardır çözüm bekleyen sorunlardan birisi olan otel binasının yeniden yapılarak hizmet verecek olması Vakfıkebir’de büyük memnuniyetle karşılanıyor. Otel inşaatında yaptığı incelemelerin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “Hem ilçemizin hem de yöremizin önemli ihtiyaçlarından birisini giderecek olan otelimiz, Dünya standartlarında son derece modern bir şekilde tamamlanarak hizmet verecek. Allah nasip ederse 30 Mart 2018 tarihinde açılışını yapmayı planlıyoruz. Hem Vakfıkebir’imize hem de bölgemize hayırlı olsun” diye konuştu.