Başkanımızın yeni yıl mesajı

31 Aralık 2017 Pazar

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız mesajında şunları söyledi; “Öncelikle vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Yeni yıllar, yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar yılıdır. Görev süremiz boyunca hizmet aşkımıza bilgi, deneyim, tecrübe ve becerimizi katarak durmaksızın çalıştık, projeler ürettik, yatırımlar yaptık. Kısa bir süre içerisinde hem ilçe merkezimizde, hem mahallelerimizde büyük bir gelişime imza attık.

Bugün geldiğimiz noktada; altyapı, üst yapı, yol hamlelerimizle, ilçemizin sosyal yaşamını katkı verecek projelerimizle ve kamu yatırımlarımızla “Cazibe ve Çekim Merkezi” olmuş yeni bir Vakfıkebir hedefimizde büyük bir yol aldık. Yaptığımız bu hizmetlerle yöremizdeki misyonumuza ve tarihi geçmişimize yakışır bir Vakfıkebir inşa etmeye başladık.

Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük gücü, siz saygıdeğer hemşerilerimizin bizlere olan inancı, güveni ve desteğinden aldık.

Yüce Allah nasip ederse 2018 yılında da Vakfıkebir’imizde yeni ve çok önemli projeler gerçekleştireceğiz.

Hizmet etmekten büyük onur duyduğum, değerli Vakfıkebirli hemşerilerim başta olmak üzere, tüm ülkemiz insanlarının yeni yılını en samimi duygularımla kutluyor, 2018 yılının, ülkemize ve milletimize barış, huzur ve sağlık getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.