BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİLER

24 Kasım 2017 Cuma

Vakfıkebir Bahadırlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Bahadır ve mahalle halkı Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Ayrıca getirdikleri gümüş gemi maketini de Başkanımız Muhammet Balta’ya hediye ettiler.

BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Ziyaret sırasında konuşan Bahadırlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Bahadır, “Sayın Belediye Başkanımız hem mahallemize hem de ilçemize çok önemli hizmetler yapıyor. Geçmişte 100 metre yol yapıldığında mutlu olan insanlar, şimdi 1.000 metre yol yapıldığında neden 1.500 metre yapılmadı? Neden kapımızın önü beton dökülmedi? Diye soruyorlar. Vakfıkebir tarihinin en büyük yol hamlesini gerçekleştiren Başkanımız bizim mahallemize de çok önemli hizmetler kazandırdı. Kendisinden çok memnunuz. Allah razı olsun. Başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Fen İşlerinde görev yapan Müdürümüz Mustafa Kemal Bey, Sabri Bey ve diğer arkadaşlarımızda bizlere çok yakın ilgi gösteriyorlar, yardımcı oluyorlar. Onlara da teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

HİZMETLERİ BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Daha sonra sözalan aynı mahallede ikamet eden, İl Genel Meclisi eski Üyesi Şenol Bahadır, “Muhammet Beyle, İl Genel Meclisinde birlikte çalıştık. Kendisi çok çalışkan bir insandır. Ayrıca planlı ve programlı çalışır. Yaptığı ve yapacağı her şeyi not alır. İl Genel Meclisindeki başarısını belediye başkanlığında artırarak devam ettiriyor. Hizmetleri bizleri gururlandırıyor” diye konuştu.

İLKLERE İMZA ATTIK

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “3,5 yıl içerisinde ilçemizin sorunlarının çözümü için arkadaşlarımızla birlikte çok hızlı ve yoğun bir çalışma dönemi gerçekleştirdik. Hizmetlerimizde İl Genel Meclisi Üyeliğimiz sırasında edindiğimiz tecrübelerin bize büyük katkısı oldu. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu, Milletvekillerimiz, bilhassa ilçemizin evladı Muhammet Bey çok büyük destek verdiler. 250 kilometre beton yol, 45 bin m³ asfalt yol yaptık. 46 bin m³ sanat yapısı inşa ettik. Yeni yollar, menfezler, alt yapı çalışmalarıyla Vakfıkebir’de ilklere imza attık. İnsanlarımız görsel bir şeylerde istiyorlar. Bunun da farkındayız. Plaj projemizi ihale ettik. Diğerlerini de ihale ederek 2018 yılında bitireceğiz.

SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Sahille alakalı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Yasal alt yapısı olmayan hiçbir işi yapmadık, yapmayacağız. Hukuku, kanunu nizami çiğneyerek gelecek nesillere ancak sorun bırakırsınız. Yarın yıkabileceğin bir işi yapmanın bir anlamı yok. Sağlam adımlarla ilerliyoruz. Sahil dolgu imar planımız Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinden onaylanarak bakanlığımıza sunuldu. Sahil Dolgu imar planı ile birlikte ilçemizde mevcut 192 dönümlük dolgu alanına ilaveden yeni yapılacak olan 585 dönümlük dolgu alanı ile birlikte toplam 777 dönümlük (777.000 m²) dev bir alana sahip olacak. 777 dönümlük alanda; terminal binası, sahil boyunca ilçemizin markası olan ürünlerin stantları, çocuk oyun bahçesi, oyun alanları, fuar alanları, açık spor alanları, kumsal ve plaj alanları, parklar, yeşil alanlar ve daha pek çok sosyal alan inşa edeceğiz. Ayrıca mevcut dolmuş olan alanlarda da düzenlemelere yavaş yavaş başlayacağız” diye konuştu.

PARK YASAĞI DEVAM EDİYOR

Bir soru üzerine ilçedeki park sorununda da değinen Başkanımız Muhammet Balta, “Şehre yürüme mesafesinde park alanımız mevcut, pazaryerimiz var. 10 Haziran 2016 tarihinde park yasağını başlattık. 15 Temmuz’da hain terör örgütü FETÖ’nün yaptığı darbe girişiminin ardından denetlemede bir gevşeme oldu. Ancak vatandaşlarımız şunu bilsinler ki; bu uygulama devam ediyor. 8 aylık sürede 1.419 kişiye park cezası yazılmış. Bu sorunun çözümü için kararlıyız” şeklinde konuştu.

Son olarak Bahadırlı Mahallesi muhtarı ve mahalle halkının ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkanımız Muhammet Balta, “Yaptığımız hizmetlerden halkımızın çok büyük çoğunluğunun memnuniyetini görmek ve hayırdualarını almak bizleri mutlu ediyor” dedi. Mahalle halkına ziyaretleri sırasında aynı mahalleden olan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Mehmet Şentürk ile Belediye Meclis Üyesi Cayit Kurt’ta