BAŞKANIMIZA PLAKET

24 Kasım 2017 Cuma

Belediyemiz tarafından yeri tahsis edilerek tüm tadilatı yaptırılan İş-Kur Vakfıkebir Hizmet Merkezi tüm Büyükliman Yöresi’ne hizmet vermeye başladı. İş-Kur İl Müdürü Adnan Zengin, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek, İş-Kur Vakfıkebir Hizmet Merkezi’ne yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.

İl Müdür Yardımcısı İbrahim Büyük ve Memur Adnan Bahadır ile birlikte Başkanımızı ziyaret ederek plaketi takdim eden İş-Kur İl Müdürü Adnan Zengin, “Trabzon’un iki ayrı ilçesine iki tane merkez açtık. Bunlardan birisi Vakfıkebir’dir. İş-Kur Vakfıkebir Hizmet Merkezi sadece Vakfıkebir’e değil tüm yöreye hizmet verecektir. Belediye Başkanımız Muhammet Balta merkezin Vakfıkebir’e açılması bizlere her konuda yardımcı olmuştur. Kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “Devlet kurumlarının ilçemizde olmasını çok önemsiyoruz. Daha önce Sosyal Hizmet Merkezimiz hizmet açılmıştı. Şimdide İş-Kur Hizmet Merkezimiz hizmete girdi. Kurumlarımız tüm yöre halkımıza hizmet veriyor. Böylelikle hemşerilimiz Ortahisar’a gitmeden işlerini Vakfıkebir’de halledebiliyorlar. İş-Kur Vakfıkebir Hizmet Merkezi tüm yöremize “hayırlı uğurlu olsun. Sayın Müdürümüze bu nazik davranışından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.