Başkanımıza teşekkür ve plaket

09 Şubat 2018 Cuma

Karadağ Turizm, Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Adil Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek, yaylalara yaptığı hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

Ziyaret sırasında konuşan Karadağ Turizm, Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Adil Yılmaz, “Belediye Başkanımız Muhammet Balta yaylalara çok önemli hizmetler yapıyor. Hatta beklediğimizden daha fazla hizmet aldık. Bu nedenle arkadaşlarımla birlikte kendisini ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket takdim etmek istedik. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Muhammet Balta ise, “Karadağ Turizm, Koruma ve Güzelleştirme Derneğimizin başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak yaylalarımızın ulaşım ve diğer sorunları ile ilgili olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaylalarımız hepimiz için çok değerlidir. Bu güzellikleri koruyarak gelecek nesillere miras bırakmamız gerekiyor” diye konuştu. Başkanımız Muhammet Balta ayrıca Karadağ Yayla Şenliği’nin bu yıl yapılabileçeğini ifade etti.