41 AYDA 250 KİLOMETRE BETON YOL

24 Kasım 2017 Cuma

İlçemizde 41 ayda, 250 kilometre beton yol yapılarak ulaşılması zor bir rekor kırıldı ve yapılan hizmetler 41 kere maşallah dedirtti.
Göreve başladığı günden itibaren yaptığı hizmetlerle Vakfıkebir’in kaderini değiştiren Belediye Başkanımız Muhammet Balta ilçe halkının en önemli taleplerinin başında gelen yol sorunu için 41 ayda, 22 milyon TL civarında bir yatırım yaparak bu önemli soruna neşter vurdu.

HİZMET BİZİM İŞİMİZ
Vakfıkebir’de özellikle merkez mahallelerde yol konusunda çok büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta göreve başlar başlamaz yaşanan sıkıntıları giderebilmek amacıyla büyük bir asfalt ve beton yol hamlesi başlattı. Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıları ile 41 ayda 250 kilometre beton yol yapılarak ulaşılması zor bir rekor kırıldı ve ilçenin 30 yıldır bekleyen yol sorunu çok büyük ölçüde çözüldü. Başkanımızın hizmetleri ilçe merkezindeki mahalleler veya eski statüsü ile köy yeni statüsü ile mahalle olan yerleşim yerleri ile de sınırlı kalmadı. Vakfıkebir ilçemiz ve çevre ilçelerimizde yaşayan vatandaşların yaylalara ulaşımı sağladıkları yollarda da çok önemli hizmetler gerçekleştirilerek buralarda yaşayan insanlarında hayır duası alındı.
KARARLIYIZ
Özellikle Karadeniz Bölgesinde yaşayan vatandaşların hizmetle alakalı en önemli beklentilerinin başında yol konusunun geldiğini ifade eden Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “İlçemizde de bu konuda önemli sıkıntılar yaşanıyordu. Göreve başladıktan sonra öncelikleri belirleyerek bir plan dahilinde zaman geçirmeden yatırımlarımıza başladık. Büyükşehir Belediyemizle birlikte tüm mahallelerimizde 41 ayda, 250 kilometrelik beton yol yaptık. Yatırımlarımız halen devam ediyor. Vatandaşlarımızın şunu bilsinler; ilçemize hizmet için çok yoğun bir gayret içerisinde çalışıyoruz. Vakfıkebir halkımıza ne söz vermişsek fazsıyla yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.